Wednesday 8 February 2012

High fashion - Lansarea victoriaonline.ro

VictoriaOnline.ro, cel mai nou proiect al grupului High Fashion Concept, a fost lansat oficial marti, in cadrul unui eveniment inedit: un show multimedia la baza căruia a stat conceptul guilty pleasures. easy access, o parte esențială a campaniei de promovare a colecţiei de primăvară–vară 2012.

Chiar de la primul contact cu întregul concept din spatele evenimentului, invitaţii au avut parte de o primire cu stil, care i-a transpus într-un spaţiu rafinat, elegant şi somptuos.

Lumina caldă a candelabrelor a creat o atmosferă dominată de mister şi intimitate. Pe fundal a performat Arpegione, un cvartet de muzică clasică, iar pe ecrane au rulat visual-uri care au redat navigarea în magazinul Victoria Online. Astfel, invitaţii au trăit live experienţa VictoriaOnline.ro.
Seara a culminat cu momentul spotului realizat special pentru Victoria Online, urmat de o defilare specială: performance-ul prezentat de un mix eclectic de artişti – balerini și acrobați în vestimentații alese din noile colecții prezente în magazinul virtual.





1 comment:

 
Countomat website statistics and webcounter (Statistik and Logfileanalyse, Statystyk, Statistici, Statistique)